Sitteunderlag Trondheimsrosen

Sitteunderlag Trondheimsrosen

fra RØROS-TWEED AS

Kr 419,-

Spesialdesignet for Husfliden i Trondheim.

Trondhjemsrosen har 5 blad og ble tatt i bruk av byens myndigheter på 1700-tallet. Denne rosen har en kirkelig historie i Trondheim. I Nidarosdomen finnes det flere fembladsroser, og på skjoldet til erkebiskop Olav Engelbrektsson fra 1530-åra finnes den også.
Under navnestriden Trondhjem – Nidaros i 1920 årene ble rosen brukt av demonstrantene som ville bevare Trondhjem som navn.
Under Trøndelagsutstillingen i 1930 ble rosen brukt i flagg og reklame for utstillingen. I dag pryder rosen Trondheims byflagg.
Mål: 45 x 45 cm
100 % norsk ull, produsert av Røros Tweed
Grå / natur
Røros Tweed

Røros Tweed er et begrep. Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias fremste designere og tekstilkunstnere. Resultatet er kortreiste, tidløse kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

God bærekraftig handel fra Røros og Norsk Flid Husfliden!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.