Åker ullpledd
7045848040149 7045848040163

Åker ullpledd

fra RØROS-TWEED AS

Kr 1999,-

Pleddet Åker er designet av Anderssen & Voll og mønstret er inspirert bølgende kornåkre. De har en nøytral naturpalett i grå, lys grå og oker.

Motiver fra den norske naturen er et særdrag i Røros Tweed sin kolleksjon. Pleddet Åker henter inspirasjonen sin fra bølgende kornåkre med modne aks som svaier i vinden. Fargepaletten er holdt i nøytrale og naturlige toner som varmer.

Design : Anderssen & Voll.

 

Pleddene fra Røros Tweed er et helnorsk kvalitetsprodukt laget i 100 prosent ull. Produkter fra Røros Tweed ble gitt som gaver allerede på 1700-tallet. Pleddene de lager i dag, finnes i flere størrelser og med ulike farger og mønstre. Et godt pledd kan vare hele livet - og er en skikkelig julegaveklassiker!

Detaljer for Åker ullpledd


Røros Tweed

Røros Tweed er et begrep. Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias fremste designere og tekstilkunstnere. Resultatet er kortreiste, tidløse kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

God bærekraftig handel fra Røros og Norsk Flid Husfliden!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.