Sitruspresse

Sitruspresse

fra INGRID KRISTINE LUND

Kr 490,-

Med denne blir du hekta på å skvise frukt. Sitruspressa både ser fantastisk ut og den er fantastisk å bruke. At det kunne være så gøy å presse sitroner og andre sitrusfrukter ante ikke jeg før jeg fikk en av disse på kjøkkenbenken.

Sitruspresse fra ingridk keramikk er hånddreid og glasert med trygge glasurer. Den er omtrent 20 cm i diameter og rommer omtrent 150 ml fruktsaft. Silekanten holder fruktkjøttet og stener på plass, og med helletuten får du enkelt ren fruktsaft over i annen beholder.

Siden dette er håndverk vil det være variasjon fra hvert produkt. Ingen blir helt like. Leiretype og glasurtype er lik, så fargene stemmer med alle produkter. Som en del av dekoren har disse et vasket og rustikt preg, noe som gjøres for hånd på hver enkelt presse og fører til unike tegninger i glasuren. Laget i steingodsleire som inneholder lavapletter, med hvit glasur.

ingridk keramikk

Håndlaget, kortreist og bærekraftig håndverk - en del av dine hverdagsminner. Ting du trenger og vil bruke med glede hver dag, år etter år.

God bærekraftig handel med keramikk fra Ingrid K! 

Vedlikehold av keramikk
Håndter de håndlagde produktene med varsomhet. Keramikken tåler daglig bruk og kan godt vaskes i oppvaskmaskin. Sørg for å unngå kraftig slag mot godset for å unngå sprekker eller avskalling. Produktet er håndlaget og farge og dekor vil variere noe fra produkt til produkt.

 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.