SIRKEL telysholder rosa

SIRKEL telysholder rosa

fra NEDRE FOSS COLLECTIO

Kr 390,-

Farge: Rosa
Størrelse:

Telysholder i presset glass i fargen Primerose pink er laget i solid glass og finnes i flere farger. Designet av Anderssen&Voll og er det nyeste tilskuddet til Nedre Foss-familien. Sammen med "Ildhane" og "Glo" skaper Sirkel en myk kontrast med sine vakre og rene farger. Sirkel er en telysholder i farget glass. Fargeintensiteten skifter med materialets skiftende tykkelse, som gir et inntrykk av en solid ring med sterk farge.

Nedre Foss collection

Den Norske designduoen Anderssen & Voll gav ut sitt første produkt "Ildhane" under deres nye merkevare Nedre Foss. Kjernen i merkevaren Nedre Foss er tanken om 100-årsproduktet - produktet du skal kunne bruke i minst 100 år og som skal holde både rent fysisk og estetisk. Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.