Serviett ÄPPELBÄR 35x35 cm

Serviett ÄPPELBÄR 35x35 cm

fra EKELUND LINNEVÄVERIET I HORRED

Kr 148,-

100% økologisk bomull Et vakkert serviett som kan brukes om og om igjen. Ekelund har produsert servietter av høyeste kvalitet siden 1692 og fortsetter å lage design som er bærekraftige.

Servietten er laget av 100% økologisk bomull og er GOTS-sertifisert. Det passer perfekt til andre organiske stoffer fra Ekelund som du kan dekorere kjøkken, spisestue og andre rom med. Unn deg finere servietter og gi bort denne smarte interiørdetaljen i gave. Servietten kan brukes som en liten duk eller hvorfor ikke i brødkurven.
Ekelund Linneveveriet

Si nei til bruk og kast. Bruk lenge, og bruk det om igjen. Ekelund er en av verdens eldste familieeide tekstilfabrikker. Oppskriften er tidløse kvalitetsprodukter og lokal produksjon med minst mulig klimafotavtrykk.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.