Rasp sand

Rasp sand

fra INGRID KRISTINE LUND

Kr 445,-

RASP i fargen lava. Laget i steingodsleire som inneholder lavapletter, med hvit glasur. RASP er en fantastisk vare fra ingridk. En hvitløksskrape som også fungerer til ingefær og muskatnøtt (og sikkert enda mer). Denne sklir rett inn i samlingen med kjøkkenprodukter fra ingridk.

Det som gjør RASP ekstra kjekk og anvendelig er størrelsen. Den er stor nok til en deilig tzatziki eller en skikkelig hvitløksdressing til pizzaen! Rasp hvitløken på rillene i bunn av skålen, bland i de andre ingrediensene og rør rundt. Server rett i RASP. Med "tuten" kan du ha kontroll på skjea oppi skålen, og har du en rennede dressing kan du nok helle av den også. Men den kan nok ikke garantere sølefritt fra en litt klumpete dressing.

Med RASP får du virkelig smaken frem, det blir mye kraftigere smak enn om duhakker med kniv. Sjekk oppskriften til Mari-Lene med bloggen Med hjerte for mat!

Ø ca: 13 cm. Rommer ca: 3 dl
Produktet er hånddreid i steingodsleire. Det vil være variasjoner i glasuren. Bildene gir en god referanse, men hvert produkt er unikt.
ingridk keramikk

Håndlaget, kortreist og bærekraftig håndverk - en del av dine hverdagsminner. Ting du trenger og vil bruke med glede hver dag, år etter år.

God bærekraftig handel med keramikk fra Ingrid K! 

Vedlikehold av keramikk
Håndter de håndlagde produktene med varsomhet. Keramikken tåler daglig bruk og kan godt vaskes i oppvaskmaskin. Sørg for å unngå kraftig slag mot godset for å unngå sprekker eller avskalling. Produktet er håndlaget og farge og dekor vil variere noe fra produkt til produkt.

 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.