Løper Åttebladrose  50x150 cm beige

Løper Åttebladrose 50x150 cm beige

fra EKELUND LINNEVÄVERIET I HORRED

Kr 828,-

Bordløper 50X150 Rød 55% økologisk bomull, 45% økologisk lin Gammel norsk mønster

Gi bordet det lille ekstra med løperen som du kan plassere direkte på bordplaten eller på en duk. Med løpere skaper du en klassisk og hjemmekoselig atmosfære ved bordet. Løperen er plassert på midten av bordet og ligger pent over bordet. Bordløperen er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull og lin og er lett å vedlikeholde. Den passer perfekt til andre organiske stoffer fra Ekelund. En til deg og en som en gave til noen som akkurat som deg setter pris på høy kvalitet og vakre mønstre.
Ekelund Linneveveriet

Si nei til bruk og kast. Bruk lenge, og bruk det om igjen. Ekelund er en av verdens eldste familieeide tekstilfabrikker. Oppskriften er tidløse kvalitetsprodukter og lokal produksjon med minst mulig klimafotavtrykk.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.