Kjøkkenhåndkle orange, 2pk

Kjøkkenhåndkle orange, 2pk

fra OTHERS AS

Kr 149,-

Kjøkkenhåndklet Gradient blir vevet for hånd på Others' vevestue i Jessore, Bangladesh. De er i 100%bomull og tåler opptil 60 grader i vaskemaskinen. Kommer i 3 ulike farger: rød, blå eller gul. Hvert kjøkkenhåndkle måler 60x40 cm og kommer i 2pk. Kjøkkenhåndklærne har en praktisk hempe på baksiden slik at de er enkle å henge opp på en knagg.

Etter at stoffet er vevet blir det vasket og tørket før rullene tas med inn på systuen. Der blir det klippet til ønsket størrelse og strøket. Kvinnene på systuen setter på hempe, merkelapp og kantene syes korrekt.
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.