Kaffeskje kebony

Kaffeskje kebony

fra SKAUGUM BESTIKKFABRIKK AS

Kr 300,-

Design, kvalitet og utvikling - produsert på Geilo. Lengde: 158 mm. Materiale: Rustfritt stål med skaft i kebony. Selges som pakke på 6 stk. Håndvask.

SKAUGUM BESTIKK

Kvalitet er et valg. Å lage bestikk for hånd er en spennende og tidkrevende prosess. Stålet varmes opp til 1035 grader før de slår med en hydraulisk hammer ned i ønsket form. Plastskaft blir støpt mens treskaftene sages og freses. Hver del skjeftes, poleres, og bores for hånd på maskiner fra en annen tidsalder. Skaugum bestikk har valgt å produsere sitt bestikk i rustfritt stål med 18/8-kvalitet. Norsk design og produksjon.

Skaugum bestikkfabrikk

Skaugum møter Snøhetta. Resultatet ble en Capsule Collection, eller en basekolleksjon om du vil. Tidløse produkter som er laget for å brukes ofte og lenge og som aldri trenger å byttes ut. Akkurat som det ikoniske bestikket som har vært det samme siden starten i 1943.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.