Kaffefilter i 100% lin

Kaffefilter i 100% lin

fra VÄXBO LIN AB

Kr 208,-

Med vårt miljømerket gjenbrukbare filter i lin sparer du både miljøet og økonomien. Du bruker det som et vanlig kaffefilter i bryggeren din, men om og om igjen! Når kaffen er klar, la filteret tørke på plass i bryggeren. Når det er tørt, tømmer du filteret i komposten eller søpla, skyller det og henger det til tørking til neste brygging. Når filteret har gjort jobben sin, kan du legge den på komposten! Pris pr stk.

Pleieinstruksjoner:
Kok filteret før første gangs bruk, og deretter etter behov for å fjerne kafferester og fett. Det er også mulig å vaske den på 60 grader.
Vi har oppdaget at forskjellige typer kaffe inneholder forskjellige mengder olje og dermed påvirker kaffefilteret på forskjellige måter. Det betyr også at det ikke alltid er nok å koke filteret uten noe middel som vi tidligere har anbefalt.
For å unngå tilstopping av kaffefilteret, anbefaler vi derfor at du vasker eller koker kaffefilteret en eller to ganger i uken sammen med vaskemiddel eller oppvaskmiddel for å fjerne oljen fra kaffen. Et gammelt husmor-triks er også å legge filteret i bikarbonat og eddik over natten om nødvendig.
Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.