Håndkle Vintermat 40x60 cm

Håndkle Vintermat 40x60 cm

fra EKELUND LINNEVÄVERIET I HORRED

Kr 258,-

100% økologisk bomull. Kristina Petrauskiene Snøen faller tungt utenfor. Robin og andre fugler samles ved fuglebordet. Vintermat er et inspirerende svenskprodusert kjøkkenhåndkle laget av 100% økologisk bomull.

Den er veldig holdbar og har god absorpsjonskapasitet. I tillegg kan du enkelt holde håndkleet rent. Det er fortsatt vakkert å se på da en unik veveteknikk med 6 farger har blitt brukt for å produsere mønsteret. Perfekt juleinnredning og en unik gave. La vinteren få mer farge og glede på kjøkkenet med fine kjøkkenhåndklær som har et klassisk svensk motiv!
Ekelund Linneveveriet

Si nei til bruk og kast. Bruk lenge, og bruk det om igjen. Ekelund er en av verdens eldste familieeide tekstilfabrikker. Oppskriften er tidløse kvalitetsprodukter og lokal produksjon med minst mulig klimafotavtrykk.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.