Bordbrikke, jute, oval

Bordbrikke, jute, oval

fra OTHERS AS

Kr 199,-

En flott, håndflettet, oval spisebrikke i naturmaterialet jute. Spisebrikken er oval i formen og egner seg spesielt godt til borddekking både til hverdagsmåltider og festmåltider. En god spisebrikke i naturlige materialer beskytter overflater fra flekker og slitasje, samt gir en bedre akustikk i rommet.


Spisebrikken er 45 cm lang og 33 cm bred.

Ved behov kan de skylles under rennende vann for å fjerne smuss, og lufttørke på benken.

Jutebrikkene finns også i en helt rund utgave som du finner her.

Spisebrikken er oval i formen og egner seg spesielt godt til borddekking både til hverdagsmåltider og festmåltider. En god spisebrikke i naturlige materialer beskytter overflater fra flekker og slitasje, samt gir en bedre akustikk i rommet.

Spisebrikken er 45 cm lang og 33 cm bred.
Art. nr 4166
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!

OTHERS ER FRELSESARMEENS KONSEPT FOR ETISK OG RETTFERDIG HANDEL OG HAR SOM OPPGAVE Å SKAPE ARBEIDSPLASSER FOR MENNESKER SOM BEFINNER SEG I EN VANSKELIG ØKONOMISK SITUASJON.

Det sies at grunnleggeren av Frelsesarmeen, William Booth, sendte et telegram til sine offiserer rundt om i verden på starten av 1900-tallet for å poengtere kjernen av arbeidet. Telegrammet inneholdt kun et enkelt ord – “Others”. Det fanget hele grunnlaget for organisasjonen. Opp igjennom årene har ordet Others ofte blitt brukt som et slags motto, og flere skribenter har beskrevet det som Frelsesarmeens DNA. Og siden 2013 har det også være navnet til Frelsesarmeens eget konsept for rettferdig handel.
Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.