Alvabrikke 4pk
7072698616224 7072698616231 7072698616248 7072698616255

Alvabrikke 4pk

fra ALVA FORM AS

Kr 350,-

Nydelige brikker / Underlag i bjørk for kopper og glass i en mørk gråbrun farge. Brikkene er olje- og fargebehandlet og leveres i gaveeske av resirkulert kartong. Sett med 4 stk i hver eske.

Størrelse i diameter: 11 cm.
Rengjøring: Fuktig klut
Design: Sissel Horndal / Alva form
Produsert i Norge, på Alva

Sáráhkka – Gudinnen som skaper.
Sáráhkka ble sagt og være den kjæreste og næreste av alle guder og gudinner. Hennes plass var ved árran, ildstedet. Her æret både menn og kvinner henne daglig, ved å slå en skvett av det man drakk i bålet. Sáráhkka hjalp alle liv inn i verden, både mennesker og dyr.

Kveita har en høy stjerne i nord. Opp gjennom tida har den vært for en magisk og hellig fisk å regne, og måtte aldri nevnes med sitt rette navn. Beina måtte ikke brytes i stykker, de skulle brennes eller graves ned. Og den fiskeren som ikke hadde fått julekveita i hus før jul, han måtte sitte på naust-taket julenatta.

 


Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.