Trenger du bunadspose, pusseklut til sølvet eller ullvask? Vi har det du trenger!

En bunad er en stor investering. Tar du godt vare på den, vil den være like fin i generasjoner. Våre bunader er sydd for det, og vi har mange produkter for oppbevaring, vedlikehold og trygg transport av det kanskje fineste du eier. Vi har komplette oppbevaringssett og egne oppbevaringsposer for bunad, skjorte og sko med tips og råd om oppbevaring på posene. Bunadsproduksjonen vår er miljøvennlig, og ingen av stoffene er anti møll behandlet. Cedertrekulene bør derfor være obligatorisk beskyttelse for bunaden din. Kleshenger i cedertre er også bra mot møll. Vi har pussesett til bunadsølvet og et godt utvalg natursåpe fra På Stell, som er ideell å bruke hvis du har fått flekker på bunaden. Til bunadskjorta kan du velge vanlig såpespon eller Sitronvask. Sitronvask fra På Stell er en pose med sitronsåpespon, gir opptil 50 vask og kan også brukes til all annen rengjøring hjemme. Gjør det enkelt med Klikk & Hent eller bestill hjem i postkassen! Eller kom innom våre butikker i Kristiansand og Mandal.

Vask og stell av bunadsskjorta

Påkledning

Skal du ta på deg bunaden og lurer på hva slags plagg du bør begynne med? Er du usikker på hvordan snørebåndet skal tres eller hvordan silketørkledet skal knytes? Her er noen videoer som viser hvordan:)

Er det noe du lurer på om bunaden din, er du selvfølgelig hjertelig velkommen innom oss i bunadsbutikken i Mandal og Kristiansand!