Boot ECO ankel barn, naturbrun

Boot ECO ankel barn, naturbrun

fra TOVA

Kr 650,-

Et rent naturprodukt fremstilt av rene naturmaterialer. Godt for naturen - godt for deg! Tøffelen er håndtovet av 100 % ufarget merinoull. Sålen er laget av vegetabilsk garvet skinn fra storfe. Det er kun brukt naturlige oljer i bearbeiding av skinnet. Den semskede sålen gir naturlig antiskli. Splitt i siden gjør tøffelen enkel å ta på, samtidig som den sitter godt på foten.

Dersom man står mellom to størrelser, kan vi anbefale å kjøpe den største, og bruke en Tova Ullsåle inntil føttene har vokst seg inn i tøflenes størrelse.

Finnes i størrelsene 19-20 til 35.

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.