Sjal mørk/lys grå

Sjal mørk/lys grå

fra DUODU AS

Kr 1990,-

Nydelig sjal i 100% merinoull. Norsk design av DUODU for Norsk Flid. Et klassisk og tidløs sjal som passer til jeans, skinnbukser, skjørt og mye mer. Selges kun hos Norsk Flid butikker.

Produktene kan vaskes i maskin i ullvugge og med spesialvaskemiddel for ull (skal ikke i tørketrommel). Det er ikke nødvendig å vaske ull ofte det et er fint å lufte plaggene eller legge i snøen om vinteren.


Ulla er myk og god, noen av kundene våre sier at de tåler ikke ull, men at dette føles bra.

Art.nr: 400.3

DuoDu

DUODU består av strikkedesignerne Rita Nylander og Anne Grut Sørum fra Trondheim. Disse to har holdt sammen siden 1998 med en felles forankring i strikkeglede, humor og nysgjerrighet. En nysgjerrighet som hele tiden leder til eksperimentering med nye teknikker og uttrykk. DUODU er ikke omskiftelig mote, men tidløs eleganse ispedd snert og humor - designet etter mottoet Morsom, Enkel, Elegant. Nå har DUODU designet en eksklusiv kolleksjon for Norsk Flid i 100% merinoull som varer. Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.