Silkesjal Candycrush

Silkesjal Candycrush

fra THERESE ENGER AS

Kr 1399,-

This vibrant highquality silkscarf is made by 100% silk twill. Silk twill has a better hold of your styling and will not slide as easily as a silk satin.


The design and the print is from original painting by Therese Enger.

Size: 85 x 85 cm

The scarf has handhemmed edges for that luxurious touch.

Wash with cold water or preferable use dry cleaning and you will enjoy your new garment for many ears to come.

The scarf is delivered in a beautiful giftbox - the perfect gift to one you love
Therese Enger

Therese er en kunstner og designer bosatt på Hamar med 2 barn og samboer. Etter endt lærerutdanning med påfølgende 15 år i skoleverket, både her til lands og ved Den Norske skolen i Malaga, tok hun skrittet ut i 2015 og etablerte egen bedrift. Drivkraften er å levendegjøre maleriene og bruke de på nye, kreative måter som når nye målgrupper.

Helt fra den spede oppstart og frem til i dag har bedriften hennes utviklet seg til å bli en av leverandørene med det bredeste utvalget av kunstskjerf og kunsttekstiler i Norge.

Med kunsten som hjertet i bedriften designer hun blant annet kunstskjerf, putetrekk, øyemasker, hårstrikker, treningsklær og kimono. Flere produkter er på gang. Alle produkter har print fra hennes kunst.

Med god støtte fra Innovasjon er merkevaren Therese Enger bygd seg betydelig sterkere.
Hjembyen hennes Hamar, med det skiftende lyset over Mjøsa, det åpne og buede landskapet og de robuste, langstrakte furutrærne, gir henne stor inspirasjon til både farger, linjer og stemninger i arbeidet med kunsten. Hun ser en sammenheng mellom mote, musikk, natur, kunst og arkitektur og hun lar seg ofte inspirere av det nære og ekte, samt spennende teksturer og overflater.

Bærekraft i tekstilproduksjonen er viktig, derfor velger hun naturlige og ærlige materialer, som ull, silke, bomull, lin og kashmir. Målet hennes er å gi kundene følelsen av å bære et høykvalitetsprodukt med en unik historie som de kan eie med stolthet i mange år!


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.