NORDLAND rundfelt genser
7045840130442 7045840130459 7045840130503

NORDLAND rundfelt genser

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 2190,-

Nå får du også ferdigstrikket Nordlandsgenser! Vår Nordlandgenser er strikket i Norge, av garn spunnet i Norge, og av ull fra sauer som har vandret i Norge. Helt norsk - helt sant!

Genseren er unisex (brukes av både kvinner og menn)
Detaljer for NORDLAND rundfelt genser

Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre. I følge EPEA (Environmental Protection Encouragement Agency) overgår produksjon av norsk ull vanlig bærekraftstenkning hva gjelder å minimere miljøbelastning gjennom produktets hele livsløp. Norsk ull er den første ullfiber som EPEA har godkjent under betegnelsen Cradle to Cradle®.

Rauma kjøper all ull fra Norilia, det norske bondesamvirkes organisasjon for ull. Våren 2015 ble de, som verdens første ullprodusent, tildelt SVANEMERKET.

Norsk ull kjennetegnes spesielt ved god slitestyrke, spenst og elastisitet. Spunnet som kardegarn gir norsk ull den ideelle balanse mellom funksjonalitet og komfort. Resultatet er lette, luftige og bruksvennlige plagg med lang levetid.

Vask av strikkede ullplagg Håndvask 30º C. Bruk skånsomt vaskemiddel for ull godt oppløst i vann. Vask forsiktig, ikke vri eller gni. Ullplagg må ikke ligge lenge i bløt. Skyll i lunket vann til skyllevannet er helt klart. Klem vannet godt ut av plagget. Rull det inn i håndklær og press ut mest mulig vann. Trekk plagget i fasong og legg det til tørk på et håndkle, gjerne med avispapir under som trekkpapir. Unngå sol og direkte ovnsvarme.

Målskjema XSSMLXL
Brystvidde8894102110118
Underermslengde4545464647
Hel lengde6263656769

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.