Lang jakke sort/grå med kant i oker

Lang jakke sort/grå med kant i oker

fra DUODU AS

Fra Kr 3800,-

Nydelig klassisk jakke i 100% merinoull. Norsk design av DUODU for Norsk Flid. En klassisk og tidløs jakke som kan styles både opp og ned. Passer til jeans, skinnbukser, skjørt og mye mer. Selges kun hos Norsk Flid. Denne jakken har kant i fargen oker. Den er ellers identisk med jakken som er i går/sort på bildene.

- Klær fra DUODU har et godt gjennomarbeidet snitt og sitter godt til både små og store kvinner.
- Stoffet krøller lite og dersom det er en liten krøll så retter det seg ut ved bruk.
- Produktene kan vaskes i maskin i ullvugge og med spesialvaskemiddel for ull (må ikke i tørketrommel). Det er ikke nødvendig å vaske ull ofte det et er fint å lufte plaggene eller legge i snøen om vinteren.
- Genseren har glidelås i siden og når den er åpen gir den et litt ledigere uttrykk. Halsen blir flatterende når den brettes ned.
- Ulla er myk og god, noen av kundene våre sier at de tåler ikke ull, men at dette føles bra.
- Både jakke og genser er anvendelig til forskjellige anledninger og det fine med ullplagg er at de blir aldri for pyntet, men man føler seg fin. Plaggene er av en kvalitet som gjør at de kan brukes hele året.

Art.nr: 100.2
DuoDu

DUODU består av strikkedesignerne Rita Nylander og Anne Grut Sørum fra Trondheim. Disse to har holdt sammen siden 1998 med en felles forankring i strikkeglede, humor og nysgjerrighet. En nysgjerrighet som hele tiden leder til eksperimentering med nye teknikker og uttrykk. DUODU er ikke omskiftelig mote, men tidløs eleganse ispedd snert og humor - designet etter mottoet Morsom, Enkel, Elegant. Nå har DUODU designet en eksklusiv kolleksjon for Norsk Flid i 100% merinoull som varer. Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.