ISLENDER Genser Herre
7045840047757 7045840129637 7045840138721

ISLENDER Genser Herre

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 2800,-

Genser i 100% ull i smalere og mer moderne fasong. Vi er stolte av å kunne si at dette er en 100 % norsk produksjon. Alle prosesser rundt produksjonen foregår i Norge: ullfiberblanding, karding, spinning, tvinning og farging, til strikking, montering og ferdigstilling.

Denne modellen er litt romsligere i snittet enn damemodellen. 
Detaljer for ISLENDER Genser Herre

Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre. I følge EPEA (Environmental Protection Encouragement Agency) overgår produksjon av norsk ull vanlig bærekraftstenkning hva gjelder å minimere miljøbelastning gjennom produktets hele livsløp. Norsk ull er den første ullfiber som EPEA har godkjent under betegnelsen Cradle to Cradle®.

Rauma kjøper all ull fra Norilia, det norske bondesamvirkes organisasjon for ull. Våren 2015 ble de, som verdens første ullprodusent, tildelt SVANEMERKET.

Norsk ull kjennetegnes spesielt ved god slitestyrke, spenst og elastisitet. Spunnet som kardegarn gir norsk ull den ideelle balanse mellom funksjonalitet og komfort. Resultatet er lette, luftige og bruksvennlige plagg med lang levetid.

Vask av strikkede ullplagg Håndvask 30º C. Bruk skånsomt vaskemiddel for ull godt oppløst i vann. Vask forsiktig, ikke vri eller gni. Ullplagg må ikke ligge lenge i bløt. Skyll i lunket vann til skyllevannet er helt klart. Klem vannet godt ut av plagget. Rull det inn i håndklær og press ut mest mulig vann. Trekk plagget i fasong og legg det til tørk på et håndkle, gjerne med avispapir under som trekkpapir. Unngå sol og direkte ovnsvarme.

Målskjema XSSMLXLXXL
Brystvidde9498108112120124
Underermslengde474852545656
Hel lengde636568707274
Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.