Liker du strikk, bunad og interiør?

Vi i Norsk Flid Husfliden er alltid på jakt etter nye, flinke folk til å jobbe sammen med oss!

Vi har 28 butikker over hele landet, og vi søker etter personer som brenner for bunad, garn og norsk design.


Her ser du hvilke stillinger vi har ledige, men om ikke drømmejobben din ligger her akkurat nå, send oss gjerne en åpen henvendelse, så kommer vi tilbake til deg.

Butikksjef

ER DU VÅR NYE BUTIKKSJEF?

Norsk Flid Husfliden Trondheim er en av Norges største aktører innen husflid, tradisjonshåndverk og norsk design. Vi har også en av Norges fineste og meste veldrevne butikker innen vår kategori, spør du oss. 

Vi tar nye steg hvert år, og utvikler oss kontinuerlig, analogt og digitalt. Som vår nye butikksjef får du ansvar for å drive og utvikle begge, både den 135 år gamle butikken i hjerte av Trondheim og den nye nettbutikken.

Kremmerhode, godt lag med folk og et hjerte som banker for norsk design. Dette er noe av det aller viktigste vi ser etter i vår nye butikksjef. Du har kommersiell forståelse og erfaring fra butikkdrift, men først og fremst er du dyktig på å lede teamet ditt til å skape gode resultater sammen. 

MER OM STILLINGEN

Bunadproduksjon og butikk

Er du opptatt av norsk design, håndtverk og tradisjon?


Husfliden Hallingdal AS søker etter medarbeider til produksjon og butikk. Er du utdannet skredder eller bunadstilvirker, er det perfekt, men ingen krav. Stillingsstørrelsen er 80-100% og inngår i turnus med jobb annen hver lørdag.

 

MER OM STILLINGEN

 

Bildegalleri

Vi søker butikkleder

Husfliden i Hallingdal søker nye butikkleder i 100% stilling.

 

MER OM STILLINGEN