Strikkepakke Trondheimsvotten

Strikkepakke Trondheimsvotten

fra TRONDHEIM

Kr 430,-

Design: Sofia Kammeborn Strikkepakken inneholder mønster på svensk, og garn til ett par votter. Vottene har 2 latviske fletter og mønsterstrikk i 3 farger på mansjetten, og 2 farger på selve votten.

Strikkefasthet: 32 masker og 34 omganger = 10 x 10 cm.
Strikkepinner nr: 2,25. Du kan bruke nr 2,5 hvis strikkefastheten stemmer.
Størrelse: Vottens lengde 25 cm og omkrets 21 cm. Dette blir en damevott. Du kan variere størrelsen på votten med å bruke tynnere eller tykkere strikkepinner.


Farger: 2-tråds gammelserie fra Rauma: Bondeblå 438, Lys blå 4906, Kobberrød 4904 og Oker 4905


Vottene er strikket i 2-tråds gammelserie fra Rauma, som er et kardegarn av 100 % norsk ull. Garnet har ekstra tvinn som gjør garnet slitesterkt og gir luftige og bruksvennlige plagg med lang levetid.


Sofia Kammerborn skriver om Trondheimsvotten: «Hösten 2018 besökte jag Trondheim i Norge och blev alldeles betatt av den vackra staden vid Nidälven. När jag kom hem kunde jag inte sluta tänka på de gamla vackra husen vid vattnet och med det norska garnet jag packade upp ur min resväska stickade jag de här vantarna som ett resminne. Dyrbara är alla möten med fina människor på resan och alltid ska jag minnas oktoberpromenaderna, i krispig höstluft bland singlande löv, runt Nidarosdomen och genom Bakklandet tilsammans med min man och min dotter.»


Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.