Strikkepakke Geitestrikk, lue og votter grå/burgunder

Strikkepakke Geitestrikk, lue og votter grå/burgunder

fra HILLESVÅG ULLVAREFABRIKK

Kr 385,-

Lue og votter til barn strikkes i fargene naturgrå 652115 og burgunder 652104. 12% av salget går til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid for å hjelpe mennesker ut av ekstrem fattigdom.

Kirkens Nødhjelps «Geitestrikk» er designet av Arne & Carlos. I samarbeid med Folkekirkens Nødhjælp i Danmark, Kirkens Nødhjelp og Hillesvåg Ullvarefabrikk er det utarbeidet en kolleksjon bestående av genser, lue og votter til både voksne og barn. Plaggene er strikket i Tinde pelsullgarn, et 2 trådet ullgarn i 100% norsk ull.

Bli med på strikkedugnad! Kolleksjonen «Geitestrikk» er strikk som varmer ekstra godt. Du kan strikke til deg selv eller noen du er glad i, og samtidig gjøre en forskjell for et helt lokalsamfunn. En geit symboliserer håp om en bedre fremtid, fordi en geit gir nye inntekstsmuligheter og mat på bordet for sårbare og utsatte familier. 12% av salget går til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid for å hjelpe mennesker ut av ekstrem fattigdom.
Hillesvåg Ullvarefabrikk

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.