RAUMA HEFTE 268 Strømper høst`18

RAUMA HEFTE 268 Strømper høst`18

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 60,-

Farge:
Størrelse:

Høsten nærmer seg og vi gleder oss til innekvelder med gode samtaler og et hyggelig strikketøy i hendene. I dette heftet finner du oppskrifter til sokker i mange forskjellige mønster, i en varm og spennende fargeskala. Sokkene er strikket i 2 tr. Gammelserie, laget av 100% norsk ull. Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

2 tr. Gammelserie, laget av 100% norsk ull. Garnet har litt ekstra tvinn, noe som gjør det slitesterkt og godt egnet til sokker. Rauma spinner det selv på Rauma Ullvarefabrikk i Romsdalen. Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre. Når du strikker av Raumagarn merket HELNORSK PRODUKT blir du en del av en 100% norsk verdikjede. Helt norsk, helt sant!

Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.