Hefte 432 Finull dame

Hefte 432 Finull dame

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 95,-

I dette heftet presenterer vi en delikat høstkolleksjon i Finull. Kolleksjonen består av fem tidsriktige og feminine plagg, i lekre farger og nydelige strukturer.


Finull spinner Rauma selv på fabrikken i Romsdalen, av 100% norsk ull. Garnet er et lett og luftig kardegarn, og gir plagg som holder fasongen år etter år. Plagg strikket av Finull blir bare mykere og mykere ved bruk, og etter en vask. I dette heftet er det brukt noen nydelige nyanser i brunt og lilla, men visste du at i Finull finnes det over 100 ulike farger? Har du andre favorittfarger, skal det ikke være vanskelig å finne de!

God fornøyelse!

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.