Hefte 426 Finull og Alpaca

Hefte 426 Finull og Alpaca

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 80,-

I dette heftet finner du favorittplagg til vintergarderoben. Kolleksjonen er strikket i Finull, og i kombinasjonen Finull og Alpaca Silk.


Finull spinner vi selv på fabrikken vår i Romsdalen, av 100 % norsk ull. Garnet er et lett og luftig kardegarn, og gir plagg som holder fasongen år etter år. Det egner seg godt til strukturstrikk, fordi det består av fiber med mye spenst. Strukturer legger seg derfor på en nydelig måte. Visste du at Finull blir mykere og mykere etter en vask, og ved bruk? Nå vet du det i hvert fall!

Alpaca Silk er et mykt, tynt og pusete garn av alpakka og silke. Det blir produsert i Italia, og alpakkafibrene kommer fra Peru.Garnet gjør seg godt som følgetråd, da det gir en myk og pusete effekt. Sammen med Finull får du dermed en deilig og myk genser med bra spenst og hold. Det å strikke med flere tråder, åpner for muligheten til å leke seg med meleringer ved å bruke ulike farger sammen.

Kolleksjonen består av moderne basisplagg i fine strukturer og lune farger. Granittgenser er en stripete genser med en nydelig melering. Calatheagenser er en helmønstret raglangenser med en stilig mønstring. Svanegenser er strikket i en lekker ribbstruktur, og har høy hals. Trane ribbegenser er en klassiker, med lekre detaljer i ribbstrukturen.

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.