Hefte 375 Vester Tjukk Mohair barn

Hefte 375 Vester Tjukk Mohair barn

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 85,-

Vi blir aldri lei av en deilig vest! Vesten er det perfekte plagget året rundt. Den passer fint for eksempel over en skjorte, en fin bluse eller en kjole. Vi har laget to varianter i vårt nydelige mohairgarn, Tjukk Mohair. Den ene er lang og med fletter foran, den andre er kortere og i glattstrikk.

Begge vestene finnes både til barn 2-14 år og til dame. Sa da kan junior bli like fjong og vestefin som mor! Tjukk Mohair går fort å strikke, så du rekker begge før neste fest. Garnet er supermykt og behagelig. Selv om det er tjukt, blir det ikke for varmt, for det er så innmari luftig. Som å ha på seg en vennlig sky!

God stikking!

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.