Hefte 356 Alt-jeg-ønsker-meg-til-jul

Hefte 356 Alt-jeg-ønsker-meg-til-jul

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 65,-

Vi gleder oss til jul! Så nå varmer vi opp med årets julegenser! Rauma har lagt minimalismen på hylla og har samlet alt de gleder oss til i jula i én og samme genser. Det ble til Alt-jeg-ønsker- meg-til-jul-genseren! Oppskriften er laget til alle som vil ha - både til små og store, og de midt i mellom.

Det er lov å håpe på at Alt-jeg-ønsker-meg-til-jul-genseren kan være med på å gjøre ventetiden litt kortere - i alle fall litt mer julete. Den gir oss også en god grunn til å begynne med julestrikkingen i god tid. Man kan strikke seg igjennom alt det man gleder seg til jul. Det kan jo være at noen små ønsker seg noen ekstra rader med pakker, eller stjerner. Det kan jo hende det er noen store barn som også ønsker seg en julegenser med litt ekstra julestemning på. Hvem vet hva som finner veien inn under juletreet i år?

En ting er i alle fall helt sikkert: Det er aldri for tidlig å glede seg til jul. Så mens vi gleder oss sammen, kan vi strikke Alt-jeg-ønsker-meg-til-jul-gensere og nyte førjulstida, glømme å vaske golvet og droppe å bære ved ei lita stund til.

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.