HEFTE 302 CECILIEGENSER

HEFTE 302 CECILIEGENSER

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 48,-

I samarbeid med Oslo Strikkefestival 2019 har Rauma designet Ceciliegenser, Cecilieskjerf og Cecilielue! Bruk plaggene hver for seg, eller som et sett. Her i tre deilige kombinasjoner. Plaggene er strikket i Lamullgarn sammen med Plum, en kombinasjon som gir utrolig myke og deilige plagg.

Plum er et tynt, mykt og pusete mohairgarn som kommer fra mohairgeita i Sør-Afrika. Lamullgarn er laget av norsk lamull, som spinnes på Rauma fabrikken  i Romsdalen. Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre, og lamull er den aller mykeste norske ulla.

Klikk her for å bla i heftet.

Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.