ADDI MINI-Knitting maschine

ADDI MINI-Knitting maschine

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 354,-

Farge:
Størrelse:

En mini strikkemølle. Den har 6 "nåler" akkurat som på en "strikkelise", men her er det bare å legge opp og sveive i vei. Den er utstyrt med et bruksanvisning med bilder. Denne er super til å lage strikkesnorer med. De blir jevne og fine og du lager dem i en fei. Den er veldig artikg å jobbe med. Du kan lage snorerer til luer, hanker til vesker, smykker, knyting i livet og mange andre artige snorer. Anbefalt garn 3-5.

Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.