Addi Crazy Trio BAMBUS SETTP.

Addi Crazy Trio BAMBUS SETTP.

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 270,-

Farge:

Addi crazy trio settpinner i bambus, selges i sett som inkluderer 3 rundpinner. Velg ønsket tykkelse i rullegardinmenyen. Dette er ekstra korte rundpinnene som kan strikke både sokker og andre rundstrikkede små ting. Addi crasy trio brukes som vanlige strømpepinner, men maskene fordeles på to pinner, og så strikkes det med den tredje pinnen.


Forskjellen er at det bare blir to overganger pr. omgang. Det gjør det både raskere og lettere å strikke alt fra sokker og til ermer. Hver rundpinne er 21 cm lang, med ender i metall som er 85 mm lange.

Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.