Den Originale Tromsø festdrakt. Sydd for å vare i generasjoner
Bilde av Tromsø festdrakt Se bilde av hele bunaden

Tromsø festdrakt

Tromsø festdrakt er designet av Emilie Amanda Eilertsen og ble mønsterbeskyttet i 1984. Ønsket for festdrakten var å gi Tromsøværingen en egen drakt med lokal forankring. Inspirasjonen til broderiene er hentet fra lokal flora, det være seg Tromsøpalmen, blåklokker, markblomster, løvetann og prestekrager. Den ishavsblåe fargen er hentet fra Tromsøs Byvåpen.


En Tromsø Festdrakt er ikke bare en Tromsø Festdrakt. Det finnes like mange historier om Tromsø Festdrakt som det finnes Tromsø Festdrakter. Din historie begynner den dagen du bestemmer deg. Vi syr alle Tromsø Festdrakter våre for hånd og med hjerte i vår lokale systue i Tromsø. Du kan bestille din Tromsø Festdrakt hos alle Norsk Flid butikkene i landet.

kr. 78.750,- *

*Inkl. ferdig drakt med cape, skjorte og hodeplagg. Sølvet kommer i tillegg.


VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SØLVET TIL TROMSØ FESTDARKT

 
Per i dag står vi uten produsent av sølvet til denne festdrakten. Når og eventuelt om vi får ny leverandør er noe som er helt uavklart per nå.
Vi gjør hva vi kan, men er veldig usikker på om det lar seg ordne med dagens sølv.
Ta kontakt med oss per telefon eller mail om du ønsker å bli kontaktet når vi får en avklaring. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har et tidsperspektiv på når situasjonen blir avklart, vi kontakter alle som har henvendt seg til oss når vi vet mer.