Håndbroderte Påskeegg

Håndbroderte Påskeegg

fra OTHERS AS

Kr 149,-

Håndbroderte påskeegge i pakke med 4 stk i ulike, friske vårfarger - hvit, gul, grønn og blå. Hvert egg måler ca 5 cm i høyde og det er montert en liten hempe på eggene som gjør de dekorative på en gren til dekor.

Påskeeggene kommer fra Bangladesh. De blir laget for Others gjennom Frelsesarmeens sosiale arbeid ute på landsbygdene blant kvinner som ellers ikke ville hatt mulighet for egen inntekt. Bak hvert egg ligger det en historie om selvstendig inntekt for første gang, nye muligheter for bedret boforhold eller investering i barnas utdannelse. Hver produsent får betalt stykk og produsentene produserer etter evne og ikke etter akkord.
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!

OTHERS ER FRELSESARMEENS KONSEPT FOR ETISK OG RETTFERDIG HANDEL OG HAR SOM OPPGAVE Å SKAPE ARBEIDSPLASSER FOR MENNESKER SOM BEFINNER SEG I EN VANSKELIG ØKONOMISK SITUASJON.

Det sies at grunnleggeren av Frelsesarmeen, William Booth, sendte et telegram til sine offiserer rundt om i verden på starten av 1900-tallet for å poengtere kjernen av arbeidet. Telegrammet inneholdt kun et enkelt ord – “Others”. Det fanget hele grunnlaget for organisasjonen. Opp igjennom årene har ordet Others ofte blitt brukt som et slags motto, og flere skribenter har beskrevet det som Frelsesarmeens DNA. Og siden 2013 har det også være navnet til Frelsesarmeens eget konsept for rettferdig handel.
Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.