Tøfler til barna

Tøfler i 100% myk merinoull

Ulltøflene fra Tova er et godt og varmt valg til barna. De sitter godt på foten og den myke sålen stimulerer stabilitet i ankelen, noe som er viktig for en fot i vekst.

Babytøflene finnes i størrelse 6 mnd, 12 mnd og 15 mnd. En nyttig og fin gave til baby. Leveres i gaveeske i resirkulert papp. 

Den ankelhøye og høye booten sitter stødig på foten og kan fint brukes til alle årstider siden tøflene puster. Utesålen er vanntett og slitesterk, den har lett, ru overflate som gjør at barnet kan bruke dem både inne- og utendørs. Passer godt for barn i aktivitet og oppleves så god at barna ikke vil ta den av seg.

Den naturbrune varianten er laget i ufarget 100% ull og har vegetabilsk garvet skinn fra storfe. Det er kun brukt naturlige oljer i bearbeiding av skinnet. Dette er et ECO produkt - et rent naturprodukt fremstilt av rene naturmaterialer.

 

Dersom man står mellom to størrelser, kan vi anbefale å kjøpe den største, og bruke en ullsåle inntil føttene har vokst seg inn i tøflenes størrelse. Tøflene leveres i doble størrelser fra 19/20 - 20/21 - 23/24 - 25/26 - 27/28 - 29/30 - 31/32 - 33/34. Slik kan tøflene brukes lenger og gå i arv.

Velkommen innom butikken eller bestill det du ønsker her i nettbutikken vår!Etisk handel og produksjon i Mongolia

Tøflene er et håndlaget kvalitetsprodukt som skaper gode arbeidsplasser i Mongolia, med anstendig lønn, velferdsordninger og gode arbeidsforhold. Mongolene har lang tradisjon med toving av ull. Videreutvikling av teknikker gjennom generasjoner har resultert i produkter av svært høy kvalitet.

 


 

 

Ulltøfler fra Tova

Bilde av Eco min første tøffel (uten hjerte)

Eco min første tøffel (uten hjerte)

TOVA

Kr 500,-
Bilde av Babytøffel

Babytøffel "Min første tøffel"

TOVA

Kr 500,-
Bilde av Min første tøffel, Rosa og blå

Min første tøffel, Rosa og blå

TOVA

Kr 500,-
Bilde av Boot X barn fjordblå med utendørs såle

Boot X barn fjordblå med utendørs såle

TOVA

Kr 650,-
Bilde av Boot ECO ankel barn, naturbrun

Boot ECO ankel barn, naturbrun

TOVA

Kr 650,-
Bilde av Boot X høy barn

Boot X høy barn

TOVA

Kr 850,-