Eco min første tøffel (uten hjerte)

Eco min første tøffel (uten hjerte)

fra TOVA

Kr 500,-

Et rent naturprodukt fremstilt av rene naturmaterialer. Stimulerer og beskytter barnefoten.

Tøffelen er håndtovet av 100 % ufarget merinoull. Ullens isolerende og pustende egenskaper holder barnets fot tørr og varm. Sålen er laget av vegetabilsk garvet skinn fra storfe. Det er kun brukt naturlige oljer i bearbeiding av skinnet. Den semskede sålen gir naturlig anti-skli effekt.

Den myke tøffelen gjør at barnets fot kan bevege seg fritt og naturlig. Dette stimulerer stabilitet i ankelen og naturlig gange.

En fin gave til baby. Leveres i gaveeske.

Forskjellen fra den andre "Min første tøffel" varen er det utstansede hjerte. Denne varen har ikke hjerte på siden av tøffelen. 

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.