Fagernes

Velkommen til Norsk Flid Husfliden Fagernes

Gjør ekstra stas på bunaden din i høst


I år blir høsten den store bunadssesongen. Har du sett på alt det fine tilbehøret som kan gi bunaden din det lille ekstra vi alle trenger akkurat nå? Silkesjal fra Tyrihans eller bunadstøveletter fra Klaveness... høstens vakreste eventyr i bunad.

Nytt fra oss

TAKK FOR AT DU HANDLER LOKALT

Nå betyr det mye at du handler lokalt.

Å handle lokalt er ofte det bærekraftige valget. Akkurat nå er det spesielt viktig. For det er så mange lokale, norske kvalitetsprodusenter som er helt avhengig av at vi bruker dem nå.
Husfliden har alltid heiet frem de lokale produsentene og vært utstillingsvinduet for varige kvalitetsprodukter og bærekraftig håndverksproduksjon.

Kontakt oss på telefon 61 36 01 13 eller fagernes@norskflid.no

Se våre bunader

Bilde av Barnebunad fra Valdres

Barnebunad fra Valdres

Bilde av Rutastakk fra Valdres

Rutastakk fra Valdres

Bilde av Mannsbunad fra Valdres

Mannsbunad fra Valdres

Bilde av Den nye Valdresbunaden

Den nye Valdresbunaden

Bilde av Den gamle Valdresbunaden

Den gamle Valdresbunaden

Systua vår

vi syr for deg på fagernes

I vår butikk kan du også bestille alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Passer bunaden din fortsatt perfekt? Alle våre bunader er sydd for å vare i generasjoner. Derfor er det lagt opp til inn- og utsying og andre justeringer.

Gi bunaden din velfortjent pleie med vår bunadservice. Da tar vi en ordentlig gjennomgang av bunaden din – vi tilpasser, justerer og fikser – så den blir så god som ny. 

 

Garn og strikk

garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Vi har garn fra Rauma, Dale, Arne & Carlos sokkegarn, Hillesvåg og Du store Alpakka. Stikk selv eller kjøp ferdig. Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren.

Gave og interiør

Vår gavebutikk

Vi har spesialisert oss på norsk og lokalt design.

Butikken vår ligger midt i Fagernes. Vi er genuint opptatt av norsk/nordisk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgensere og Rørospledd til garn og produkter fra unge lokale designere. Velkommen! 

Vi syr bunaden din

Line

Daglig leder

Eli

Butikkmedarbeider

Ingrid

Bunadsleder og bunadstilvirker

Jasminka

Bunadstilvirker

Martha

Bunadstilvirker

Valentina

Bunadstilvirker

Oddrun

Bunadstilvirker

Sonja

Bunadstilvirker