Mo i Rana

Velkommen til Norsk Flid Husfliden Mo i Rana

HVEM HAR VEL IKKE LYST TIL Å FINNE DEN HELT PERFEKTE JULEGAVEN?

Men hva ønsker de seg egentlig, alle sammen?

Kanskje er det ikke så vanskelig likevel. For de fleste av oss blir veldig glad for noe som er personlig. Noe som varmer i vintermørket. Noe som varer og som du gleder deg til å ta frem igjen år etter år.

Det er sånne gaver du finner hos oss.

Våre julefavoritter

Mo i Rana er en by med en helt unik blomsterpark om sommeren og foran Norsk Flid Husfliden blomstrer det i alle regnbuens farger. Butikken øverst i jernbanegata har holdt på sin litt gammeldags sjarm, her kan du komme innom i en lun og varm atmosfære, og med mye godt for øye. Her finner du norsk design, klær og garn. Og selvfølgelig Nordlandsbunaden!

Velkommen til polarsirkelbyen og Norsk Flid Husfliden!

Bunadsmesse i Oslo 18. september 2018

til våre kunder på østlandet

Norsk Flid Husfliden i Mo i Rana vil være tilstede i Oslo 18. september 2018 i forbindelse med Bunadsmessa på Det Norske Teateret. 

Ønsker du å bestille bunad fra oss, så har du nå en ypperlig mulighet til å få gjort bestilling, tatt mål og få all informasjon om bunaden.
Vi vil ha kvalifisert personell tilstede. Send oss en mail for å melde din interesse. Vi ringer (husk å oppgi mobilnummer) og gjør tidsavtaler før vi reiser. Du kan også ringe oss direkte på telefon 75 15 17 71.

Bunadservice

Passer bunaden din fortsatt perfekt? Alle våre bunader er sydd for å vare i generasjoner. Derfor er det lagt opp til inn- og utsying og andre justeringer.

Gi bunaden din velfortjent pleie med vår bunadservice. Da tar vi en ordentlig gjennomgang av bunaden din – vi tilpasser, justerer og fikser på systua vår – så den blir så god som ny.

 

 

Garn og strikk

garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Stikk selv eller kjøp ferdig. Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren.

Gave og interiør

Vår gavebutikk

Vi har spesialisert oss på norsk og lokalt design.

Butikken i Polarsirkelbyen ligger øverst i gågatesystemet i Mo i Rana. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgensere og Rørospledd til garn og produkter fra unge lokale designere. Velkommen! 

Se våre bunader

Bilde av Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden

Bilde av Mannsbunad for Troms og Nordland

Mannsbunad for Troms og Nordland

Systua vår

vi syr for deg i Mo i rana

I vår butikk kan du også bestille alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Vi er stolte av å ha vår egen systue på huset. Det er her det skjer. Det er her bunadene blir til. Dyktige syersker står for arbeidet, alle med stor kjærlighet for faget.