NORSK FLID HUSFLIDEN Mo i Rana

Vi har spesialisert oss på bunader fra Nordland, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Jernbanegata 22.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Mannsbunad for Troms og Nordland

Mannsbunad for Troms og Nordland

Bilde av Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden

Nyheter

Bilde av Mo i Rana

barnebunad

 

Bunaden er utviklet av Norsk Flid Husfliden og er inspirert av empirestilen.

Norsk Flid Husfliden har en lang og stolt bunadshistorie og er, gjennom sine 29 butikker, størst i Norge på bunad og bunadstilbehør. Det er ikke ofte det kommer nye bunader. Men nå har bunadskomitéen i Norsk Flid Husfliden designet en barnebunad som er inspirert av empirestilen, en klesmote fra 1795 – 1825.

Det har i markedet vært et stort tilbud av enkle bunader for barn i varierende kvalitet. Vi har hatt et ønske om å utvikle en bunad med god passform og i solide materialer som er inspirert av en tidsperiode. Dette behovet regner vi med å dekke med vår nye, vakre barnebunad.

Bunaden blir tilgjengelig i størrelser fra 2 – 12 år til jenter og gutter. Dette blir et supplement til de lokale barnebunadene som har geografisk tilknytning som føres av våre butikker. Bunaden er laget med Justeringsmuligheter slik at barnet kan bruke den over flere år.

Vil du vite mer, kanskje kjøpe den selv før 17. mai? Kontakt din lokale Norsk Flid Husfliden butikk.

Se flere bilder her!

 

Bilde av Mo i Rana

Polarsirkelbyen

Norsk Flid Husfliden i Mo i Rana feiret 50-års jubileum i 2011. Butikken i Polarsirkelbyen ligger øverst i gågatesystemet i Mo i Rana, og i jubileumsåret fikk de dessuten tilgang til ytterligere lokaler i tilknytning til butikken, og har nå etablert egen systue felles med arbeidsrommet.

 Mo i Rana er en by med en helt unik blomsterpark om sommeren og foran Norsk Flid Husfliden blomstrer det i alle regnbuens farger. Butikken øverst i jernbanegata har holdt på sin litt gammeldags sjarm, her kan du komme innom i en lun og varm atmosfære, og med mye godt for øye. Her finner du norsk design, klær og garn. Og selvfølgelig Nordlandsbunaden!

Velkommen til polarsirkelbyen og Norsk Flid Husfliden!

Bilde av Mo i Rana

oleana

Nyheter fra Oleana har nå kommet til butikken! Mye lekkert. Velkommen inn for en titt!

Bilde av Mo i Rana

Smykker fra Nabben Brukskunst

 

Vi har fått inn nye modeller i tre og keramikk fra Nabben Brukskunst på Hamar.

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››