DET ER IKKE MYE SOM KAN MÅLE SEG MED EN BUNAD SOM SITTER HELT PERFEKT

Visste du at du kan komme til oss med bunaden din for å få gjort nødvendige justeringer slik at den sitter helt perfekt? På systua vår i Trondheim treffer du noen av Norges mest erfarne bunadstilvirkere og eksperter på bunadssøm og omsøm. Vi kan hjelpe deg med alt fra mindre justeringer og reparasjoner til større tilpasninger som når en bunad skal gå i arv.

Alle våre bunader er sydd for å vare i generasjoner. Det er derfor vi alltid legger inn sømmonn for inn- og utsying og andre justeringer. Vi tar selvfølgelig også imot bunader som er sydd hos andre enn oss. Er det mulig å gjøre justeringer, hjelper vi deg gjerne.

OMSØM

 

 

Det er ofte ikke så mye som skal til for at bunaden din skal sitte perfekt igjen. Prosessen er den samme som ved innprøving av en ny bunad, hvor bunaden tilpasses deg. Våre erfarne bunadstilvirkere vet akkurat hvor og hvordan vi må justere for at bunaden din skal både se og føles helt rett igjen.

Kontakt oss for omsøm

GENERASJONSSØM

 

 

Finnes det noe finere enn en velholdt bunad som har gått i arv fra en generasjon til en annen? Når vi får et arvestykke inn til omsøm, er det en tillitserklæring for oss. For en bunadstilvirker er det kanskje den aller fineste delen av jobben. Kom innom oss, så ser vi på bunaden og tilpasser den til sin nye eier sammen.

Kontakt oss for generasjonssøm

REPARASJONER

 

 

En bunad er ofte med på de store anledningene i livet, og da er det ikke til å unngå at den noen ganger trenger litt pleie og reparasjon. Heldigvis har vi erfarne skreddere og bunadstilvirkere på systua som kan hjelpe til med det meste, slik at bunaden din blir god som ny igjen!

Kontakt oss for reparasjon

HUSK Å TA VARE PÅ BUNADEN DIN

En bunad er en stor investering. Tar du godt vare på den, vil den være like fin i generasjoner. Vi har et stort utvalgt i oppbevaringsartikler og andre varer som hjelper deg med å ta godt vare på bunaden din – så er den like fin neste gang du tar den fram!

Oppbevaring av bunaden

Kr 560,-

BUNADSPOSE DAME M/GLIDELÅS

Kr 560,-
Kr 548,-

BUNADSPOSE MANN M/GLIDELÅS

Kr 548,-
Kr 230,-

SKJORTEPOSE M/KLAFF

Kr 230,-
Kr 180,-

SKOPOSE TIL BUNADSKO

Kr 180,-
Kr 1.220,-

SMYKKESKRIN KARVESKURS

Kr 1.220,-
Kr 1.389,-

SMYKKESKRIN TRØNDERBUNAD

Kr 1.389,-
Kr 1.389,-

SMYKKESKRIN TRØNDERBUNAD

Kr 1.389,-
Kr 1.389,-

SMYKKESKRIN TRØNDERBUNAD

Kr 1.389,-
Kr 107,-

PUSSEBRETT MED KLUT TIL KNAPPENE

Kr 107,-
Kr 299,-

NORSK FLID SKOPUSSESETT

Kr 299,-
Kr 274,-

PUSSESETT MED KOST

Kr 274,-
Kr 198,-

OPPBEVARINGSPOSE TIL SØLV

Kr 198,-