NORSK FLID HUSFLIDEN Oppdal

Oppdal
Vi har spesialisert oss på bunader fra Trøndelag, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 29 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Ola Setromsveg 24.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Oppdalsbunaden

Oppdalsbunaden

Nyheter

Bilde av Oppdal

Sølv bringer lykke!

Sylvsmidja på Voss er ikke bare Norges ledende produsent av bunadssølv. De står også bak den populære smykkeserien Lykke. En vakker og innholdsrik kolleksjon med  sølvsmykker – krydret med ferskvannsperler og  swarowskistener.

Serien er supplert med en ny gutteserie med slipsnåler og mansjettknapper.

Med inspirasjon fra tradisjonsrikt bunadsølv i møte med moderne design og formspråk, er dette blitt en dynamisk og spennende kolleksjon. Og ser du nøye etter, vil du se at herrekolleksjonen også har hentet inspirasjon fra skisporet som en naturlig del av den bratte og vakre naturen vi forbinder med Voss. 

Kolleksjonen finner du i Norsk Flid Husfliden. Stikk innom og la deg glede. Eller finn noe du kan glede andre med.

Se flere bilder av smykker her.

Bilde av Oppdal

norges råeste strikketaggere

Norsk Flid Husfliden Oppdal strikketagger det meste. Bilen ble klar til St. Hans etter iherdige bidrag fra ivrige damer.

Norsk Flid Husfliden Oppdal setter virkelig sitt preg på den naturskjønne fjellbygda som ellers er mest kjent for alpint, vintersport og sykling.

Oppdal er et rått møtested, og Norsk Flid Husfliden Oppdal er ikke mindre rå! Vi tør påstå at de må være norgesmestere i strikketagging – minst! – med en strikkabil som ble ferdig til St. Hans som den kanskje største attraksjonen så langt. Ellers står blant annet flere sykler på reportoaret.

I Oppdal finnes det dessuten mye annet å gjøre, og her kan du være lenge uten å gå tom for nye, spennende aktiviteter. Nå på sommeren er noen av høydepunktene sykling, elvepadling, fjellturer, klatring og selvfølgelig lokal mat! Drar du litt utenfor sentrum og oppover Drivdalen en halvtimes tid kommer du til Kongsvold Fjedstue som tilbyr fantastiske matopplevelser, og videre til Tverrfjellet med sitt fantastiske utsiktspunkt tegnet av Snøhetta. Ønsker du å oppleve noe virkelig unikt er dessuten moskussafari og curling to andre Oppdalsspesialiteter.

Se de flotte bildene i artikkelen her!

Bilde av Oppdal

oppdalstakken

Oppdalsstakken er en kopi av en stakk funnet på en gard på Fagerhaug i Oppdal. Stakken er utviklet etter dagens behov med bringe, lomme og cape.
Broderi og farger vil være forskjellig fra stakk til stakk da dette er håndarbeid. Ingen stakk vil være nøyaktig lik.
I stakkens kant er det påsydd et børstebånd eller sopkant fra gammelt av. Dette for å beskytte stakken mot slitasje.

Til stakken er det mange som vil ha belte med husfruenøkkel og nålespjeld – noe som gjør stakken ekstra flott. Her hører også ei nål til for halsen.
Skjorte til stakken er valgfritt, men mest brukt er en enkel bomullsskjorte med nupereller.
Et silkesjal med eller uten fryns gjør antrekket fullstendig.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Oppdalstakken!


Bilde av Oppdal

sommernytt

Vi har stort utvalg i alle kategorier!

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››