NORSK FLID HUSFLIDEN Moss

Moss
Vi har spesialisert oss på bunader fra Østfold, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse på bunader fra Østfold er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Dronningsgate 4.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Østfold kvinnebunad

Østfold kvinnebunad

Bilde av Østfold kvinnebunad med forkle

Østfold kvinnebunad med forkle

Bilde av Østfold mannsbunad

Østfold mannsbunad

Bilde av Østfold Sommerbunad til barn og voksen

Østfold Sommerbunad til barn og voksen

Bilde av Kvinne og mannsbunad

Kvinne og mannsbunad

Bilde av Østfoldbunadene

Østfoldbunadene

Bilde av Østfold barnebunad

Østfold barnebunad

Bilde av Østfoldbunaden Løkendrakten

Østfoldbunaden Løkendrakten

Bilde av Mossedrakten

Mossedrakten

Nyheter

Bilde av Moss

Norsk flid rundt i moss

Norsk Flid Husfliden i Moss er kanskje ikke av de butikkene med lengst historie, men hvem trenger vel det når hvert eneste produkt i hele den sjarmerende butikken har sin egen unike historie! Og så er det dessuten 6 flotte ansatte her som gjerne forteller dem.

Norsk Flid Husfliden Moss ble etablert i 1972 med det formål å selge norskproduserte varer - i dag kanskje oversatt til norsk design - det være seg alt fra bunad til garn og strikkevarer, smykker, interiør og tekstiler… og enda litt til.

Nå i sommermånedene er det skikkelig sommerstemning både i og utenfor butikken i Moss, og byen er i seg selv et godt utgangspunkt for å oppsøke utstillinger og gallerier. Og så har de jo egen flyplass, så det er ingen unnskyldning til ikke å ta seg turen… Norsk Flid Husfliden Moss ønsker deg velkommen!

Se de fine bildene i artikkelen her!

Bilde av Moss

 

Strikke i sommer?

Har du planer om å strikke i sommerferien? Vi har stort utvalg i garn og oppskrifter. Kom innom og bli fristet.

Bilde av Moss

Sølv bringer lykke!

Sylvsmidja på Voss er ikke bare Norges ledende produsent av bunadssølv. De står også bak den populære smykkeserien Lykke. En vakker og innholdsrik kolleksjon med  sølvsmykker – krydret med ferskvannsperler og  swarowskistener.

Serien er supplert med en ny gutteserie med slipsnåler og mansjettknapper.

Med inspirasjon fra tradisjonsrikt bunadsølv i møte med moderne design og formspråk, er dette blitt en dynamisk og spennende kolleksjon. Og ser du nøye etter, vil du se at herrekolleksjonen også har hentet inspirasjon fra skisporet som en naturlig del av den bratte og vakre naturen vi forbinder med Voss. 

Kolleksjonen finner du i Norsk Flid Husfliden. Stikk innom og la deg glede. Eller finn noe du kan glede andre med.

Se flere bilder av smykker her.

Bilde av Moss

ny barnebunad lanseres!

 

I disse dager lanseres en ny barnebunad. Den er utviklet av Norsk Flid Husfliden og er inspirert av empirestilen.

Norsk Flid Husfliden har en lang og stolt bunadshistorie og er, gjennom sine 29 butikker, størst i Norge på bunad og bunadstilbehør. Det er ikke ofte det kommer nye bunader. Men nå har bunadskomitéen i Norsk Flid Husfliden designet en barnebunad som er inspirert av empirestilen, en klesmote fra 1795 – 1825.

Det har i markedet vært et stort tilbud av enkle bunader for barn i varierende kvalitet. Vi har hatt et ønske om å utvikle en bunad med god passform og i solide materialer som er inspirert av en tidsperiode. Dette behovet regner vi med å dekke med vår nye, vakre barnebunad.

Bunaden blir tilgjengelig i størrelser fra 2 – 12 år til jenter og gutter. Dette blir et supplement til de lokale barnebunadene som har geografisk tilknytning som føres av våre butikker. Bunaden er laget med Justeringsmuligheter slik at barnet kan bruke den over flere år.

Vil du vite mer, kanskje kjøpe den selv før 17. mai? Kontakt din lokale Norsk Flid Husfliden butikk.

Se flere bilder her!

 

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››