Moss

GOD BÆREKRAFTIG HANDEL

Bærekraft er en del av vårt DNA. Det er selve historien vår. Fremfor alt er vi butikken for de varige produktene, de du bruker og bruker og bruker igjen. De du reparerer og pleier. De du holder fast ved fordi det er noe med dem, noe som gir mening og glede. En tur i butikken vår er en reise i bærekraft og varighet, et solid motstykke til en konsumkultur som lenge har vært på overtid.

KONTAKT OSS PÅ TLF 69 25 52 36 ELLER 45 87 14 08 EVNT MOSS@NORSKFLID.NO

Bunad og bunadstilbehør

VI SYR FOR DEG I GÅGATA I Moss

Det er ikke mye som minner om fabrikkproduksjon her. En trapp opp fra butikken, gjennom en gang og noen dører. Så er du der. I systua. I det som for oss er det aller helligste.

Det er her det skjer. Det er her bunadene blir til. Dyktige syersker står for arbeidet, alle med svennebrev i bunadstilvirkning og stor kjærlighet for faget. Her på systua vår er bunadssømmen mer enn en jobb og et fag. Det er like mye en lidenskap og en livslang interesse for den helt unike bunadstradisjonen vi har i Norge og i Østfold. 

Her i Moss har vi naturlig naturlig nok et spesielt hjerte for de flotte bunadene fra Østfold. Hver og en har en helt unik historie. Vil du ta del i historien vår?

Pimp opp bunaden din! Vi har også stort utvalg i sølv og bunadstilbehør. 

Se våre bunader

Bilde av Østfold Herregårdsbunad

Østfold Herregårdsbunad

Bilde av Mossedrakten

Mossedrakten

Bilde av Østfoldbunaden Løkendrakten

Østfoldbunaden Løkendrakten

Bilde av Østfold barnebunad

Østfold barnebunad

Bilde av Østfold mannsbunad

Østfold mannsbunad

Bilde av Østfold kvinnebunad

Østfold kvinnebunad

TAKK FOR AT DU HANDLER LOKALT

NÅ BETYR DET MYE AT DU HANDLER LOKALT.


Å handle lokalt er ofte det bærekraftige valget. Akkurat nå er det spesielt viktig. For det er så mange lokale, norske kvalitetsprodusenter som er helt avhengig av at vi bruker dem nå.
Husfliden har alltid heiet frem de lokale produsentene og vært utstillingsvinduet for varige kvalitetsprodukter og bærekraftig håndverksproduksjon.

Vårt utvalg av klær

nyheter

Vi har et stort utvalg i klær. Velkommen inn!

 

Vår gavebutikk

Design og kvalitet

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Østfold. De lokale bunadene syr vi i vår egen systue, og her kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt.

Butikken vår ligger i gågata i Moss og er over 45 år. Vi har gjennomgått en rekke fornyelser i årenes løp, men innholdet har alltid vært basert på den utrettelige interessen for norsk design og norske husflids- og håndverkstradisjoner. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgensere og Rørospledd til garn og produkter fra unge lokale designere. Velkommen!

 

Garn & strikk

Garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Stikk selv eller kjøp ferdig. Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren. 

 

Vi som syr bunadene

Julie Marie

Bunadstilvirker

Hilde

"Bunadsleksikon"

Isabell

Bunadstilvirker

Henrik

Lærling

Sølv og tilbehør til bunaden

Pimp opp bunaden din! Vi har et stort utvalg i sølv og bunadstilbehør. Kom innom butikken for en titt.