Moss

Varig stolthet

Vi har spesialisert oss på bunader fra Østfold, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 28 butikker.

Vår kompetanse på bunader fra Østfold er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunad og bunadstilbehør

VI SYR FOR DEG I GÅGATA I Moss

Det er ikke mye som minner om fabrikkproduksjon her. En trapp opp fra butikken, gjennom en gang og noen dører. Så er du der. I systua. I det som for oss er det aller helligste.

Det er her det skjer. Det er her bunadene blir til. Dyktige syersker står for arbeidet, alle med svennebrev i bunadstilvirkning og stor kjærlighet for faget. Her på systua vår er bunadssømmen mer enn en jobb og et fag. Det er like mye en lidenskap og en livslang interesse for den helt unike bunadstradisjonen vi har i Norge og i Østfold. 

Her i Moss har vi naturlig naturlig nok et spesielt hjerte for de flotte bunadene fra Østfold. Hver og en har en helt unik historie. Vil du ta del i historien vår?

Pimp opp bunaden din! Vi har også stort utvalg i sølv og bunadstilbehør. 

Vårt utvalg av klær

nyheter

Vi har et stort utvalg i klær. Velkommen inn!

 

Vår gavebutikk

Design og kvalitet

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Østfold. De lokale bunadene syr vi i vår egen systue, og her kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt.

Butikken vår ligger i gågata i Moss og er over 45 år. Vi har gjennomgått en rekke fornyelser i årenes løp, men innholdet har alltid vært basert på den utrettelige interessen for norsk design og norske husflids- og håndverkstradisjoner. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgensere og Rørospledd til garn og produkter fra unge lokale designere. Velkommen!

 

Garn & strikk

Garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Stikk selv eller kjøp ferdig. Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren. 

 

Se våre bunader

Bilde av Mossedrakten

Mossedrakten

Bilde av Østfoldbunaden Løkendrakten

Østfoldbunaden Løkendrakten

Bilde av Østfold barnebunad

Østfold barnebunad

Bilde av Østfoldbunadene

Østfoldbunadene

Bilde av Kvinne og mannsbunad

Kvinne og mannsbunad

Bilde av Østfold Sommerbunad til barn og voksen

Østfold Sommerbunad til barn og voksen

Bilde av Østfold mannsbunad

Østfold mannsbunad

Bilde av Østfold kvinnebunad med forkle

Østfold kvinnebunad med forkle

Bilde av Østfold kvinnebunad

Østfold kvinnebunad

Vi som syr bunadene

Marie

Bunadstilvirker

Stine

Bunadstilvirker

Julie Marie

Bunadstilvirker

Hilde

"Bunadsleksikon"

Jeanette

Bunadsansvarlig

Sølv og tilbehør til bunaden

Pimp opp bunaden din! Vi har også stort utvalg i sølv og bunadstilbehør.