NORSK FLID HUSFLIDEN Elverum

Elverum
Vi har spesialisert oss på bunader fra Sør-Østerdal, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse på bunader fra Østerdalen er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Storgt. 5.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Kvinnebunad for Sør-Østerdal

Kvinnebunad for Sør-Østerdal

Bilde av Østerdalsbunad

Østerdalsbunad

Bilde av Sør-Østerdalsbunad med Lasketrøye

Sør-Østerdalsbunad med Lasketrøye

Nyheter

Bilde av Elverum

Norsk design på nett!

Nærmere en million besøker oss i Norsk Flid Husfliden på nett hvert år, på jakt etter norsk design og produkter med solid forankring i norske håndverkstradisjoner. Det er en økende interesse for alt det spennende som skapes i Norge i dag, og vi i Norsk Flid Husfliden er stolte over å kunne bidra til å gjøre dette enda mer tilgjengelig.

Du kan besøke oss i vår butikk som før, og i tillegg har vi vår nettbutikk som du kan nå 24 timer i døgnet.

Bilde av Elverum

lasketrøye

 

HUSFLIDEN ELVERUM HAR UTARBEIDET NY VARIANT AV LASKETRØYE HVOR VI BRUKER MANDAL VEVERIERS NYE 2-FARGEDE "1700-TALLS" DAMASK

Bilde av Elverum

norsk flid rundt i elverum

Det begynte i 1935. Da ble det som i dag er Norsk Flid Husfliden Elverum etablert. Butikken har alltid ligget i sentrum, og de siste par årene har butikken holdt til i Storgata 6, og er således med på  å opprettholde et fortsatt velfungerende handelsmiljø i sentrum.

butikken finner du et godt utvalg av Norsk og lokal design. Har får du kjente interiørartikler fra Wik og Walsøe og Rørospledd, men også mer ukjente lokale produkter. Det har også vokst seg fram en egen klesavdeling i butikken som er virkelig spennende, og et formidabelt utvalg innen garn!

Blant de lokale produktene er Elverumslua og Elverumsvottene verd å nevne – begge har i de senere årene blitt utpekt som offisielle Elverumsprodukter av kommunen.

Se hele artikkelen på MadeinNorwaynow.no!

Bilde av Elverum

Sølv bringer lykke!

Sylvsmidja på Voss er ikke bare Norges ledende produsent av bunadssølv. De står også bak den populære smykkeserien Lykke. En vakker og innholdsrik kolleksjon med  sølvsmykker – krydret med ferskvannsperler og  swarowskistener.

Serien er supplert med en ny gutteserie med slipsnåler og mansjettknapper.

Med inspirasjon fra tradisjonsrikt bunadsølv i møte med moderne design og formspråk, er dette blitt en dynamisk og spennende kolleksjon. Og ser du nøye etter, vil du se at herrekolleksjonen også har hentet inspirasjon fra skisporet som en naturlig del av den bratte og vakre naturen vi forbinder med Voss. 

Kolleksjonen finner du i Norsk Flid Husfliden. Stikk innom og la deg glede. Eller finn noe du kan glede andre med.

Se flere bilder av smykker her.

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››