MATERIALPAKKE HOSEBÅND TIL MANNSBUNADEN FOR NORDLAND OG TROMS
7072698652574

MATERIALPAKKE HOSEBÅND TIL MANNSBUNADEN FOR NORDLAND OG TROMS

fra NORDLAND TROMS FI

Kr 299,-

Materialpakke Hosebånd

Hosebånd er bånd som knyttes rundt strømpene for å holde dem oppe. Dette var en del av den daglige klesskikken fra tidlig middelalder, i dag blir det mest brukt som en del påkledingen til bunad.

Hosebånd er som oftest vevd eller flammet, vi benytter teknikken flamming. I vår materialpakke bruker vi norsk ullgarn, der er 4 farger i hvert bånd og vi har tilpasset lengden på trådene slik at du får rett lengde på hosebåndet. Der er to fargevarianter å velge mellom, rød og gul eller mørk rød og sennep, blå og hvit fargene er lik for begge variantene. Ofte blir den med rød omtalt som Nordland og den med mørkerød som Troms, men der er ingen bestemt tilhørighet på fargevariantene, velg den du liker best.

Innhold:

  • Garn i tilpasset lengde
  • Instruksjon

Ønsker du heller ferdige bånd, så finner du de som er håndlaget i Norge her.

Nordland, Troms, Finnmark materialpakker

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.