HOSEBÅND TIL MANNSBUNADEN FOR NORDLAND OG TROMS

HOSEBÅND TIL MANNSBUNADEN FOR NORDLAND OG TROMS

fra NORDLAND TROMS FI

Kr 2100,-

Hosebånd håndknyttet i Nord-Norge

Hosebånd er bånd som knyttes rundt strømpene for å holde dem oppe. Dette var en del av den daglige klesskikken fra tidlig middelalder, i dag blir det mest brukt som en del påkledingen til bunad.

Våre hosebånd er håndknyttet/flammet her i Nord-Norge. De er laget i norsk ullgarn fra Rauma Ullvarefabrikk og de har en lengde på ca.110 cm. Skulle du trenge lengre eller kortere bånd, så legg inn i tekstefeltet ønsket lengde. Der er to fargevarianter å velge mellom, rød og gul eller mørk rød og sennep, blå og hvit fargene er lik for begge variantene. Ofte blir den med rød omtalt som Nordland og den mørkrød som Troms, men der er ingen bestemt tilhørighet på fargevarianten, velg den du liker best.

Ønsker du å lage dine egen hosebånd, så finner du vår materialpakke her.


Nordland, Troms, Finnmark materialpakker

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.