TROMSØ

NYHET! Klikk&hent i vår butikk

Åpent 24-7 på nett

Nå har vi mulighet for klikk&hent i butikken vår i Tromsø.

Sitt hjemme i fred og ro mens du kikker på vår nettside, sikre deg varen ved å legge inn bestilling på nett og hent varen i vår  butikk. 

KLIKK HER FOR NETTBUTIKKEN

 

TAKK FOR AT DU HANDLER LOKALT

Nå betyr det mye at du handler lokalt.
Å handle lokalt er ofte det bærekraftige valget. Akkurat nå er det spesielt viktig. For det er så mange lokale, norske kvalitetsprodusenter som er helt avhengig av at vi bruker dem nå.
Husfliden har alltid heiet frem de lokale produsentene og vært utstillingsvinduet for varige kvalitetsprodukter og bærekraftig håndverksproduksjon.

Kontakt oss på butikktromso@norskflid.no eller via facebook.

Nytt fra oss

Norsk design i vår gavebutikk

siden 1922

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Nordland, Troms og Finnmark. De Nord Norske bunadene syr vi  i vår lokale systue, og her kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt.

Butikken vår i Sjøgata 4 er snart 100 år, og er for en institusjon å regne. Den har gjennomgått flere fornyelser i årenes løp, men innholdet har alltid vært basert på den utrettelige interessen for norsk design og norske husflids- og håndverkstradisjoner. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter, håndplukket av oss, som er skapt av norske og skandinaviske designere. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgenser og Rørospledd til garn og produkter fra lokale designere og handverkere.

Velkommen!

Systua vår

vi syr for deg i tromsø

Vi er eksperter på bunader fra Nordland, Troms og Finnmark! Som alle butikker i Norsk Flid Husfliden, kan butikken i Tromsø levere så å si samtlige av Norges mer enn hundre bunader. Men det er bare bare bunadene fra Nordland, Troms og Finnmark som sys her på systua i Tromsø, og våre bunadstilvirkere legger all sin sjel og ære i arbeidet med bunaden din.

 Vår kompetanse er bygget opp gjennom over 90 år her i byen, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Velkommen til oss i Sjøgata 4 i Tromsø sentrum.

Garn og strikk

garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling i nye lokaler åpnet våren 2018. Butikkutvidelsen ga oss flott takhøyde til garnhyllene og det formelig bugner av garnkvaliteter og strikkeoppskrifter hos oss. Vi fører utvalgte garn fra Rauma Ullvare, Sandnesgarn, Hillesvåg Ullvarefabrikk, Navia fra Færøyene, Lofoten Wool og Du store Alpakka. Vi har fagkompetansen og hjelper deg gjerne med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt.

I vår nye garnavdeling står kaffemaskinen klar til enhver tid rett ved siden av en god sofa, kom gjerne å slå deg ned for en strikkestund om du er i sentrum. Kaffen er selvfølgelig gratis og vi blir kjempeglad for besøk i strikkesofaen. Hjertelig velkommen til en kreativ og hyggelig stund hos oss i Sjøgata 4.

 

Se våre bunader

Bilde av Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden

Bilde av Nordlandsbunaden grønn

Nordlandsbunaden grønn

Bilde av Mannsbunad for Troms og Nordland

Mannsbunad for Troms og Nordland

Bilde av Finnmarksbunaden

Finnmarksbunaden

Bilde av Balsfjordbunad

Balsfjordbunad

Bilde av Nord-Norges festdrakt

Nord-Norges festdrakt

Bilde av Tromsbunaden for kvinner

Tromsbunaden for kvinner

Bilde av Malangsdrakten

Malangsdrakten

Bilde av Tromsø festdrakt

Tromsø festdrakt

Bilde av Senja festdrakt rød vest

Senja festdrakt rød vest

Bilde av Senja festdrakt grønn vest

Senja festdrakt grønn vest

Bilde av Senja festdrakt brun vest

Senja festdrakt brun vest

Bunadservice

Passer bunaden din fortsatt perfekt? Alle våre bunader er sydd for å vare i generasjoner. Derfor er det lagt opp til inn- og utsying og andre justeringer.

Gi bunaden din velfortjent pleie med vår bunadservice. Da tar vi en ordentlig gjennomgang av bunaden din – vi tilpasser, justerer og fikser – så den blir så god som ny.

 

Kontakt oss

Telefon: 77 75 88 60 
Epost: tromso@norskflid.no

ÅPNINGSTIDER TROMSØ
Hverdager 10:00 - 18:00 (torsd 10-18) 
Lørdager 10:00 - 16:00

HER FINNER DU OSS
Sjøgata 4, 9008 Tromsø 


Facebook

Film knyting av hosebånd