Tromsø

Velkommen til Norsk Flid Husfliden Mo i Rana

HVEM HAR VEL IKKE LYST TIL Å FINNE DEN HELT PERFEKTE JULEGAVEN?

Men hva ønsker de seg egentlig, alle sammen?

Kanskje er det ikke så vanskelig likevel. For de fleste av oss blir veldig glad for noe som er personlig. Noe som varmer i vintermørket. Noe som varer og som du gleder deg til å ta frem igjen år etter år.

Det er sånne gaver du finner hos oss.

Åpningstider i julen:

Julaften, 1. juledag og 2. juledag holder vi stengt. 27., 28. og 29. desember åpent fra 10.00-14.00.
30. og 31. desember holder vi stengt. 1. og 2. januar stengt.

Våre julefavoritter

Vi har spesialisert oss på bunader fra Nordland, Troms og Finnmark, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 29 butikker.

TIL ALLE VÅRE KUNDER:

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom over 90 år, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Systua vår

vi syr for deg i tromsø

Vi er eksperter på bunader fra Nordland, Troms og Finnmark! Som alle butikker i Norsk Flid Husfliden, kan butikken i Tromsø levere så å si samtlige av Norges mer enn hundre bunader. Men det er bare bare bunadene fra Nordland, Troms og Finnmark som sys her på systua i Tromsø, og sydamene legger all sin sjel og ære i arbeidet med bunaden sin.

 Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Garn og strikk

garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Stikk selv eller kjøp ferdig. Vi har et stort utvalg av inspirerende strikkeoppskrifter.

Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren.

 

Gave og interiør

Vår gavebutikk

Vi har spesialisert oss på norsk og lokalt design.

Butikken vår ligger i Sjøgata 4 i Tromsø. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgensere og Rørospledd til garn og produkter fra lokale håndtverkere. Velkommen! 

Se våre bunader

Bilde av Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden

Bilde av Mannsbunad for Troms og Nordland

Mannsbunad for Troms og Nordland

Bilde av Tromsbunaden for kvinner

Tromsbunaden for kvinner

Bilde av Balsfjordbunad

Balsfjordbunad

Bilde av Nord-Norges festdrakt

Nord-Norges festdrakt

Bilde av Malangsdrakten

Malangsdrakten

Bilde av Finnmarksbunaden

Finnmarksbunaden

Bunadservice

Passer bunaden din fortsatt perfekt? Alle våre bunader er sydd for å vare i generasjoner. Derfor er det lagt opp til inn- og utsying og andre justeringer.

Gi bunaden din velfortjent pleie med vår bunadservice. Da tar vi en ordentlig gjennomgang av bunaden din – vi tilpasser, justerer og fikser – så den blir så god som ny.