ISLENDER Genser
    7045840047757 7045840047764 7045840129637

ISLENDER Genser

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 2290,-

Genser i 100% ull i smalere og mer moderne fasong. Vi er stolte av å kunne si at dette er en 100 % norsk produksjon. Alle prosesser rundt produksjonen foregår i Norge: ullfiberblanding, karding, spinning, tvinning og farging, til strikking, montering og ferdigstilling.

Detaljer for ISLENDER Genser

Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre. I følge EPEA (Environmental Protection Encouragement Agency) overgår produksjon av norsk ull vanlig bærekraftstenkning hva gjelder å minimere miljøbelastning gjennom produktets hele livsløp. Norsk ull er den første ullfiber som EPEA har godkjent under betegnelsen Cradle to Cradle®.

Rauma kjøper all ull fra Norilia, det norske bondesamvirkes organisasjon for ull. Våren 2015 ble de, som verdens første ullprodusent, tildelt SVANEMERKET.

Norsk ull kjennetegnes spesielt ved god slitestyrke, spenst og elastisitet. Spunnet som kardegarn gir norsk ull den ideelle balanse mellom funksjonalitet og komfort. Resultatet er lette, luftige og bruksvennlige plagg med lang levetid.

Vask av strikkede ullplagg Håndvask 30º C. Bruk skånsomt vaskemiddel for ull godt oppløst i vann. Vask forsiktig, ikke vri eller gni. Ullplagg må ikke ligge lenge i bløt. Skyll i lunket vann til skyllevannet er helt klart. Klem vannet godt ut av plagget. Rull det inn i håndklær og press ut mest mulig vann. Trekk plagget i fasong og legg det til tørk på et håndkle, gjerne med avispapir under som trekkpapir. Unngå sol og direkte ovnsvarme.

Målskjema XSSMLXLXXL
Brystvidde9498108112120124
Underermslengde474852545656
Hel lengde636568707274
Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.