MATERIALPAKKE DAMASK VEST, MANNSBUNADEN FOR NORDLAND OG TROMS
7072698652482 7072698652499 7072698652505 7072698652512

MATERIALPAKKE DAMASK VEST, MANNSBUNADEN FOR NORDLAND OG TROMS

fra NORDLAND TROMS FI

Kr 6900,-

Materialpakke Damask vest

Vesten til Mannsbunaden for Nordland og Troms er dobbelknept, har 4 lommer og slag på hver side med knapp. Den kan sys i både silkebrokade, damask og ullklede. Denne materialpakken er til vest i damask, og her har du flere farger å velge mellom. Stoffet som er brukt her er akkurat det samme som brukes til Tromsbunden for kvinner. Materialpakke til Svartisen silkebrokade finner du her, Trondenes silkebrokade her og rød klede vest her.

Innhold:

  • Damask
  • Mellomfôr
  • Sateng, fôr og rygg
  • Tråd

VIKTIG INFORMASJON OM MATRIALPAKKEN:
Vær oppmerksom på at mønster og instruksjon bestilles separat fra materialpakken. Her finner du vestmønsteret og her er instruksjonshefte.

Vi gjør oppmerksom på at trådforbruket kan variere fra syerske til syerske, vi har tilpasset mengden i pakken etter våre tilvirkere. Skulle du ha behov for ekstra tråd, må det kjøpes ekstra.

Nordland, Troms, Finnmark materialpakker

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.