SKOPOSE VOKSEN

SKOPOSE VOKSEN

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 278,-

Oppbevaringspose i 100% bomull til bunadsko. Puss og stell skoene etter bruk før du putter dem i posen. Tips til oppbevaring og stell av bunadsko er printet utenpå posen.

Oppbevaring og stell av bunadsko

Bunadskoene dine bør alltid luftes og tørkes godt før de legges i skoposene. Ta gjerne ut innesålen mens du lufter skoene.

Dersom du har sølvspenne på skoen så er det viktig å være klar over at læret i skoene dine inneholder garvesyre som i sin tur kan misfarge sølvet. For å unngå dette kan du legge plastfilm tett rundt hele spennen slik at det ikke kommer luft til, før du legger skoene i posen. 

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.