Velkommen  til oss i Norsk Flid Husfliden Hønefoss!

Vår bunads-, garn-, interiør- og gavebutikk finner du i Storgata 8, rett over gata for Kulturhuset Fengselet. Vi har spesialisert oss på kvinnebunader fra Ringeriksregionen, og produserer disse selv. Vi leverer også bunadene våre gjennom alle Norsk Flid Husflidens butikker.  Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad. Vi har også bunader for barn.

Hos oss finner du i tillegg til bunad, alt av aktuelt tilbehør som sko, sølv, sjal, strømper, oppbevaring osv. Vi gir deg gjerne råd på hvordan du skal bevare og ta hånd om ditt bunadsplagg på best mulig måte.

Vi syr gjerne om din bunad hvis den er blitt for stor eller for liten.

Les mer om våre lokale bunader her.

Ønsker du å få sydd en bunad fra et annet sted i landet hjelper vi deg gjerne med dette gjennom vårt kontaktnett i Norsk Flid Husfliden med 31 butikker - kjeden vi er medlem av.

I butikken vår har vi en stor garnavdeling med et bredt utvalg av garnkvaliteter til håndstrikk, hekling og veving. Vårt utvalg av mønstre er stort og variert, fra plagg til voksne, barn og interiørprodukter for hjemmet, hytta eller båten.

Våre ansatte har lang erfaring og kan tilby deg veiledning innen det meste av alt håndarbeid.

Vår gavebutikk har et bredt sortiment av interiør- og gaveartikler, samt klær og tilbehør. Utvalget forandrer seg selvsagt i takt med trendene, men vi legger vekt på norske tradisjoner og norsk/skandinavisk design i vareutvalget.

Er du interessert i mer om våre nyheter og varer i vår butikk, så følg oss på Facebook/Norsk Flid Husfliden Hønefoss, og strikkeforumet Strikkorama.