Norsk Flid Husfliden Arendal –  varige gleder

Varige gleder 
Det er med ekte stolthet Norsk Flid Husfliden Arendal rundet 80 år i 2015. Vår virksomhet har gjennom en lang årrekke sikret kunnskap om vår felles kulturarv og norsk flid fra Aust-Agder, og vi tar et viktig ansvar for å foredle og ivareta den rike tradisjonen videre slik at din drøm kan gå i oppfyllelse. 

 

Vi syr for deg i gågata i Arendal by
Hva med å gjøre alvor å anskaffe drømmebunaden, selveste Åmlibunaden? Våre nye folkedraktmodeller Tveitdrakt eller Ramsedrakt - også de med røtter fra Åmli -  vil du kanskje falle helt pladask for når du blir kjent med dem!  
Våre dyktige bunadtilvirkere har den ypperste kunnskap om hvordan din bunad eller drakt skal se ut og sys riktig. Den kvaliteten du får når du syr hos oss på Husfliden, er tuftet på avgjørende elementer som korrekt mønster og sømteknikker, kompetansekrav og samhandling. Detaljer og finesse ligger videre i den enkeltes erfaring og yrkesstolthet. Til sist vil vår kvalitetskontroll på huset sikre deg det beste av det beste. 


Bli inspirert i hjertet av gågata i Arendal
Garn, klær, gave- og interiørprodukter av både regional, norsk eller nordisk design og kvalitet samt alt av tilbehør til din bunad eller drakt kan ses, prøves og handles hos oss. Vi nevner med glede eksempelvis Gunnar Helle-sølvRauma/PT, Du Store Alpakka og Hillesvåg, Birgit By Kristine Vikse, Siri Brodersen, OleanaDale of Norway, Haustøffelen og tøfler fra Glerups, Rørostweed, Ment, FunkiDorisHasla, Hillestad, Huldresølv, Ekelund, Växbolin eller Lapuan Kankurit.

 

-Ses i byen!