Tromsø

norsk flid husfliden tromsø as

Hos Norsk Flid Husfliden Tromsø brenner vi for norsk design. For unike produkter med en unik historie - i møte mellom tradisjon og fornyelse. Fra bunad til klær. Fra garn til brukskunst og gaver. Vi har en tradisjonsrik faghandel som rommer mye kreativitet i alle rom. Bruk faghandelen - bruk Norsk Flid Husfliden Tromsø.

Grunnstammen i vår virksomhet er de lokale bunadene våre. Vi utfører montering og retting av bunader fagmessig og med stor stolthet over vår rike kulturarv. Vi representerer det ekte innen norsk kultur og håndverkstradisjoner. Bunadsavdelingen vår finner du i 2.etg. Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål.

I vår 1.etg finner du mengder av garn fra flere kjente leverandører. Vi nevner Rauma ullvarefabrikk, Dale Garn, Drops Garnstudio, Du store Alpakka og Leine Merino. Oppskrifter og inspirasjon hjelper vi deg gjerne med, våre ansatte har masse kunnskap de gjerne deler.

I gavemarkedet ønsker vi å være en motvekt til bruk og kast samfunnet, hos oss finner du kvalitet som varer og gaver til den som har "alt". Vi har smykker, gaveartikler og designklær som du ikke finner andre steder i byen vår.

 

Et utvalg av våre spesialiteter:

- Nordlandsbunaden for damer

- Tromsbunaden for damer

- Mannsbunaden for Nordland og Troms

- Nord Norges festdrakt for damer

- Balsfjordbunaden

- Malangsdrakten

- Materialpakker til bunader

- Klær fra Norske designere

- Pledd med lokalt design (Tromsøpalme og Snø)

- enorme mengder med fargerikt garn og flotte oppskrifter

- Gaven til de som har "alt"

- Lokalt handverk av beste kvalitet

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår flotte butikk i sjøgata 4.

Hos oss kan du finne spennende skatter, bare du vil gå noen skritt ut av hovedgata i byen :-) Vi gleder oss til å møte deg. Velkommen!

Kontaktinformasjon

Husfliden Tromsø AS
980 688 755
Marianne Lakselv
Sjøgata 4, 9256 Tromsø
Postboks 599, 9256 Tromsø
77 75 88 60
40696982

Bunadsavdelingen

Lene Pedersen
40696980/40696981